Hoe Enduropale Le Touquet kijken?!

Hoe Enduropale Le Touquet kijken?!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Whaaat, hoe kijk ik Enduropale Le Touquet nou?! Dat is een zeer goede vraag, want wie wil nou niet naar deze legendarische strandmotocross kijken?! Daarom enkele antwoorden die je normaal toch iets verder moeten helpen. Of dat hopen we toch!

Waar kan ik Enduropale Le Touquet kijken?
Als jouw TV-leverancier de zender Motorsport.tv, het voormalige MotorsTV, in zijn aanbod heeft en jij hebt dit in jouw abonnement, dan is het kat-in-bakkie. Vanaf 13u15 zal Motorsport.tv namelijk beginnen met de omkadering om vanaf 13u30 de wedstrijd uit te zenden. Ben je bijvoorbeeld Telenet abonnee en heb je deze zender dus niet, dan rest je volgende mogelijkheden.

Je kan live kijken via de Facebook van France3 Nord-pas-de-Calais. Geen Facebook fan? Dan is het ook mogelijk om via Youtube of hun website te kijken.

Help, ik versta geen letter Frans… Uhm dat verstaan we. Dan kan u misschien deze website, of deze, of deze, of deze even bezoeken. Download niks, gebruik misschien een ad-block en als rechtsonder de aftelklok is afgeteld klikt u op skip ad, of u klikt de kruisjes weg van de advertenties en dan kan u mogelijks, lees mogelijks de wedstrijd aanhoren met Britse commentatoren.

Nog een interessante link is deze van de live timing, dat maakt het volgen van u favoriete piloot net ietsje makkelijker. Nu bent u helemaal klaar voor de wedstrijd die om 13u30 van start gaat.

We wensen u alvast een leuke zondag!

Uw reacties