MX-Radio featuring Lars Derboven

MX-Radio featuring Lars Derboven
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De feestdagen zitten er nu officieel op, en terwijl het gewone leven weer zijn gan gaat zorgen wij natuurlijk weer voor wat muzikaal vertier. Dat doen we natuurlijk niet alleen, en deze week heeft niemand minder dan Lars Derboven zijn 10 favoriete nummers voor ons op een rijtje gezet. Luister en geniet dus nu van MX-Radio hier op MXMag!

 

Lars Derboven : Ik luister graag naar deze muziek omdat ik wel een rustig persoon ben, en ook op een rustige manier in het leven sta. Bij momenten luister ik ook weleens graag naar iets stevigere nummers, maar mijn voorkeur licht toch voornamelijk bij dit soort muziek.

 

playlist: 

 

1: Lucas and steve : Up till dawn

 

2: Avicci : Waiting for love

 

3: Louis tomlinson: Back to you

 

4: The chainsmokers ft. Daya : Dont let me down (hardwell & sephyx remix)

 

5: Ed sheeran : Castle on the hill

 

6: Imagine dragons: Believer

 

7: Ajr : Weak

 

8: Wiz khalifa ft. Charlie Puth: See you again ( fast & the furious)

 

9: Avicci : Hey brother

 

10: The script : Rain

 

Tekst en foto: Dieter Jans

Uw reacties