Standing Construct KTM: nieuwe look?

Standing Construct KTM: nieuwe look?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Standing Construct maakt zoals bekend in 2018 een herintrede in de paddock! Hoewel het team al eerder op KTM uit kwam (remember The Hoff in 2013!) zijn er toch wel wat verschillen. Zo werd de MX2 verruild voor de MXGP klasse. De terugkerende Valentin Guillod krijgt er routinier Kevin Strijbos naast zich. Ook wat betreft de look zou Standing Construct wel eens verrassend kunnen uitpakken…

Op stage in Spanje toverde het team feloranje motoren voorzien van een WLM stickerset uit de bestelwagens. Een totaal andere aanblik dan de zwart/witte stijl waar het team voorheen voor koos. Ter vergelijking hieronder de Standing Construct KTM in zijn vorige gedaante. Volg Standing Construct hier op Instagram . Laat hieronder weten welke versie jij het coolst vindt!

 

Foto’s: Standing Construct, MXphotos.be

Uw reacties