VIDEO: Dean Wilson injury update

VIDEO: Dean Wilson injury update
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Geen Dean Wilson in de finale van Anaheim 1. Wilson kwam  zwaar ten val, en zal vandaag verder aan zijn gehavende schouder onderzocht worden. Hopelijk vallen de blessures mee voor Wilson die op het moment voor zijn val blijk gaf van in goede vorm te verkeren. 

Such a disappointment to end my night. I seen a opening for a pass and I went for it. I was wheeling that section all day and I just got to antsy trying to pass. I will get my shoulder checked Monday and will know further details. I feel like I let my sponsors/fans, friends and family down. I will give you an update once I know hopefully I will be ok.

Een bericht gedeeld door Dean Wilson (@deanwilson15) op

Door: Dieter Jans

Uw reacties