Arenacross Hasselt uitgesteld naar november 2018

Arenacross Hasselt uitgesteld naar november 2018
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Europese ronde van de Arenacross Tour, die oorspronkelijk was gepland voor 3 maart in de Hasseltse Ethias Arena is uitgesteld tot november 2018.

De succesvolle Britse Arenacross formule is jaar na jaar gegroeid. Duizenden fans komen naar de mooiste Arena’s van Groot-Brittannië om er te genieten van de razendsnelle actie en de spectaculaire show. Ook sportief heeft Arenacross UK de wind in de zeilen. De beste Europese MX en SX rijders vonden hun weg naar het kampioenschap terwijl de FMX rijder absoluut wereldtop zijn. Het voorbije kampioenschap, dat vorig weekend afsloot in Wembley was dan ook het spannendste en meest hoogstaande ooit. De beste Europese SX rijder van het moment, Cédric Soubeyras pakte de titel voor zijn landgenoten Thomas Ramette en Charles Le François.

Het was dan ook een logische stap voor de promotor om dit formaat ook over te brengen naar nieuwe overzeese locaties te brengen. Ondanks de inspanningen van het hele team moeten de geplande evenementen voor België en Duitsland echter nog het niveau bereiken dat Arenacross UK heeft opgebouwd aan de andere kant van de Noordzee. Daarom wil Arena Sports Live nu alles op een rijtje zetten, en bijschaven om een nòg sterker evenement neer te zetten later in 2018

Matt Bates van Arena Sports Live, de promotor van de AX Tour zei: “Het is nooit een leuke beslissing om te maken. Gelukkig hebben we dit in onze vijfjarige geschiedenis  van Arenacross in het Verenigd Koninkrijk nog nooit hoeven te doen. Het feit is gewoon dat we geen evenement kunnen organiseren met het enorm hoge productieniveau van Arenacross als het publiek er nog niet is. Alle leden van het AX-team staan 100% achter onze plannen om het kampioenschap ook in het buitenland tot een succes te maken. Hoewel dit een tegenvaller is, is het slechts tijdelijk. “

Wie al tickets heeft voor de Belgische ronde van de Arenacross Tour zal graag vernemen dat deze volledig overdraagbaar  naar de nieuwe datum. Wie nog vragen heeft, kan echter contact opnemen met Teleticketservice.

 

Uw reacties