BIHR neemt distributie Answer op zich!

BIHR neemt distributie Answer op zich!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Begin dit jaar tekende de BIHR Group een strategische samenwerking met het bekende Amerikaanse offroad merk ANSWER Racing. Vanaf augustus 2018 wordt BIHR hierdoor de officiële en exclusieve distributeur van ANSWER Racing producten op het Europese vasteland.

Answer is een iconisch Amerikaanse merk MX dat werd opgericht in 1976. Vandaag biedt het merk een volledig gamma aan kleding en bescherming voor offroad rijders. Answer heeft dan ook een sterke traditie op het gebied van ontwikkeling van beschermende kledij. De beste motorcrossers ter wereld droegen de afgelopen 40 jaar bij aan het testen, verfijnen en verbeteren van Answer producten. motocrosslegendes als Bob Hannah, Johnny O’Mara, Jean-Michel Bayle en James Stewart zijn slechts enkele van de vele kampioenen die hebben bijgedragen aan de Answer naam.

Ook nu blijft ANSWER investeren in R&D. Internationale ambassadeurs zoals  Jorge Prado, Justin Bogle, Ryan Villopoto én natuurlijk negenvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli zijn volledig geïntegreerd in de ontwikkeling van nieuwe outfits en andere producten. Om constant te blijven vernieuwen doet Answer een beroep op hun eigen R&D-centrum  in Irvine, Californië.  Niet ver van het legendarische Anaheim, de bakermat van de Amerikaanse supercross.

Deze unieke dynamiek heeft bijgedragen aan het succes en het heropleven van ANSWER. Op dit moment is het merk met de typische “A” dan ook één van de snelste groeiers op de off-road markt. De ANSWER-collectie is vanaf 1 augustus 2018 beschikbaar via het BIHR off-road dealernetwerk.

Ga voor meer informatie naar www.answerracing.com of www.bihr.eu

LEES MEER  Backyard Design verovert de Benelux!

Uw reacties