DRT Kawasaki met ASW Racing in zee!

DRT Kawasaki met ASW Racing in zee!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Voor 2018 ziet de presentatie van Steve Dixon’s team er heel anders uit! Titelsponsor Monster Energy maakte plaats voor Bike It dat ook in het verleden al de voornaamste sponsor was. Wat betreft hun uitrusting zullen Tommy Searle (MXGP) en Darian Sanayei (MX2) in ASW Racing kledij te zien zijn!

ASW Racing is ver van nieuw. Het Braziliaanse merk viert dit jaar namelijk zijn 32ste verjaardag. Dat ASW nu ook aan de weg timmert buiten Zuid-Amerika is wel nieuw. Na enkele jaren met Answer blijven de letters gelijkaardig maar met ASW Racing steekt het Bike It Kawasaki Dion Racing Team dus wel degelijk in een ander kleedje!

Darian Sanayei in zijn nieuwe ASW Racing kledij.

Naast motorcrosskledij produceert ASW ook fietsuitrustingen. Morgen zal Searle in Hawkstone Park voor het eerst aan de start staan in zijn nieuwe plunje!


Foto: Redsand MX Park

Uw reacties