FOTO: Junior MX Challenge 2018

FOTO: Junior MX Challenge 2018
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na een succesvol debuut seizoen krijgt de ‘Junior MX Challenge’ in 2018 een vervolg. Dankzij de steun van KTM Nederland en Husqvarna Nederland is deze standaard 50cc klasse een ideale manier om kennis te maken met de motocross. Kinderen in de leeftijd van vijf tot en met negen jaar kunnen via dit kampioenschap kennis maken met onze sport.

De ‘Junior MX Challenge’ zal bestaan uit tien tot twaalf wedstrijden die worden verreden tijdens het KNMV Open Nederlands Kampioenschap Jeugd. Eerder deze maand maakte de talenten kennis met elkaar en hun motor voor 2018. Onze ‘FVDEPhotography’ was erbij in Arnhem en hij maakte de volgende gallery!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: FVDEPhotography

Uw reacties