MX-Radio Featuring Rick Elzinga

MX-Radio Featuring Rick Elzinga
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Deze week zette Rick Elzinga zijn 10 favoriete nummers voor ons op een rijtje. Met een absolute grootheid als Eminem of een klassieker als Blue van Eiffel 65 lichte wij al een tipje van de sluier, maar om de overige nummers te achterhalen moet u gewoon luisteren naar deze weeks MX-Radio.

Rick Elzinga: Op zich luister ik wel naar alle soorten muziek, al luister ik tijdens het trainen meestal wel naar hardstyle. Op die manier sta ik tijdens de vele trainingsarbeid nog wat extra scherp. Voor tijdens het leren kies ik dan weer eerder voor river flows in you (piano spel) om zo een beetje meer tot rust te komen. Buiten deze twee momenten uit luister ik eigenlijk naar van alles, en kan mijn muziek keuze nogal variëren.

Playlist:

1. Bass Modulators – Oxygen (Radio Edit)

2. Headhunterz – Destiny

3. Maître Gims – Est-ce que tu m’aimes

4. MHD – AFRO TRAP Part.9

5. Eminem – Lose Yourself

6. Eurythmics – Sweet Dreams

7. Fort Minor – Remember The Name

8. Eiffel 65 – Blue

9. Eminem – Till I Collapse

10. Yiruma – River flows in you

 

Tekst: Dieter Jans

 

Uw reacties