Offroadrit Veldhoven komt er aan!

Offroadrit Veldhoven komt er aan!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op 24 en 25 februari  organiseert MAC Veldhoven een spannende rit. Alle offroad-liefhebbers kunnen dus weer een heel weekend lang los!

Na het succes van de offroadrit in Eext staat het volgende evenement alweer voor de deur. In Veldhoven kunnen solo’s en quads van start voor een rit over het militaire oefenterrein ‘de Oirschotse Heide’. De route zal gevarieerd en uitdagend zijn! De totale ronde bedraagt 45 km, waarvan 95% over onverhard terrein is. Er zullen geen extreme elementen in de route verwerkt worden, dus iedereen kan deelnemen.

Je kunt tussen 9.00u en 15.00u van start en mag de route zo vaak rijden als je zelf wilt. Om deel te nemen moet je in het bezit zijn van een MON Offroadpas, trainingsbewijs of startbewijs (en daarnaast een geldig rijbewijs, kentekenbewijs en verzekeringsbewijs). Je kunt ook een daglicentie kopen voor €15,- of €20,- met PO-dekking.

In Veldhoven is het nog mogelijk om de nieuwe Offroadpas op papier aan te vragen voor €50,-. Deze kun je ook van tevoren aanvragen via Mijn MON. Ga voor meer informatie over deze 2 dagen Offroad naar de website van De Landsard. Hier kun je je ook inschrijven voor de rit!

Uw reacties