Sterke start voor Davy Pootjes in Hawkstone Park

Sterke start voor Davy Pootjes in Hawkstone Park
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Davy Pootjes (LRT-KTM) is in het Britse Hawkstone Park sterk aan het seizoen begonnen. De crosser uit Ammerzoden reed in beide manches lang in de top drie en leidde de tweede manche. Beide keren zorgde een valpartij ervoor dat hij een paar plaatsen prijs moest geven en in zowel de eerste als de tweede manche op een zesde plaats over de finish kwam.

Davy Pootjes: “In de eerste manche reed ik lang op een derde plaats totdat er in de laatste ronde een achterblijver voor mij viel. Ik kom hem niet meer ontwijken en viel ook waardoor ik zesde werd! In de tweede manche pakte ik kopstart en heb ik lang aan de leiding gereden. Helaas kwam ik na tien minuten even ten val waardoor ik opnieuw zesde werd. Ik ben tevreden over mijn rijden en het team functioneert perfect.”

In de komende weken zal Davy zijn voorbereiding verder zetten voor de eerste Grand Prix op 4 maart in Argentinië!

Daguitslag Hawkstone Park:
1. Pauls Jonass 50 Pnt
2. Thomas Kjer Olsen 42 Pnt
3. Conrad Mewse 36 Pnt
4. Adam Sterry 34 Pnt
5. Martin Barr 34 Pnt
7. Davy Pootjes 30 Pnt

Uw reacties