Vliegende start voor Rick Elzinga!

Vliegende start voor Rick Elzinga!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Rick Elzinga (Team MJC Yamaha) is uitstekend aan het seizoen begonnen. De coureur uit Zenderen werd in de eerste wedstrijd van het Italiaans Kampioenschap 125cc in Riola Sardo meteen derde. Elzinga eindigde in beide manches derde. De Italiaan Mattia Guadagnini  (2-1) klopte Emilio Scuteri (1-2) voor de dagzege.

In de aanloop van het nieuwe EMX125 seizoen heeft Elzinga een goede wintervoorbereiding achter de rug. Rick liet dan ook meteen zien dat het goed zit qua snelheid. Tijdens de tijdstraining in Riola Sardo pakte hij immers de pole! Er had dan ook zeker meer ingezeten tijdens de manches: “Ik had wel op meer gehoopt, ja. Maar ik had m’n starts niet mee en omdat ik last had van opgepompte armen zat er helaas niet meer in,” aldus de voormalig Zwarte Cross winnaar.

Foto’s: Offroad ProRacing

 

Uw reacties