Check the OTOR special MXGP edition!

Check the OTOR special MXGP edition!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

OTOR Magazine komt ter gelegenheid van de eerste ronde van het FIM motorcross wereldkampioenschap met een speciale editie! Op het menu: een volledige fotogalerij van Neuquén, meningen & citaten… Hoe zit het nu met Herlings en Cairoli? Wie heeft zijn punt in Neuquén gemaakt?

Bovendien brengt OTOR een erg interessante achtergrondreportage. Journalist Adam Wheeler buigt zich over de vraag of de krachtige 450cc-motoren de schuldige zijn in de lange blessurelijst die zowel Supercross als MXGP teisteren? Verder o.a. een gesprek met Max Nagl over zijn nieuwe project met TM, foto’s van de SX in Atlanta en een column van Steve Matthes. Kortom, zeker checken die nieuwe OTOR: http://ontrackoffroad.com/magazines/otor-2018-mxgp-special-march-6th/

Uw reacties