De nieuwe motor van Benoit Paturel!

De nieuwe motor van Benoit Paturel!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Lacapelle-Marival reed hij nog anoniem in het zwart op een privé Honda. Vanaf dit weekend in Sommières zal Benoit Paturel in zijn nieuwe kleuren aantreden. De MXGP-rookie Paturel neemt het in de internationale wedstrijd van Sommières op tegen o.a. Fabien Izoird, Xavier Boog, Greg Aranda en Jeremy Delincé.

Nadat het tot een (erg) vroege breuk kwam met Bos GP koos Paturel voor z’n eigen project. De bedoeling is om aan te treden in de Europese GP’s en zichzelf in de kijker te rijden. Benoit heeft met de bekende onderdelen-en kledijdistributeur Bihr wel meteen een solide partner. Op die manier kan Paturel dan weer rekenen op een resem topmerken zoals Dunlop, Yoshumire, Answer Racing, Bell, Twin Air die worden verdeeld door Bihr.

Naast de steun van Bihr kan de ex-Kemea Yamaha rijder rekenen op de technische steun van Bud Racing en de lokale Honda-dealer Espace 7 uit het Franse Limoges. Ook Steven Frossard is als coach/begeleider in de bres gesprongen. Meer dan een heus team is het een project op maat dat werd opgezet om Paturel verder te helpen. Mocht er een interessant voorstel te komen om in te vallen dan krijgt Benoit van zijn partners de ruimte om hier gebruik van te maken. Ten minste als het een ernstig voorstel met perspectief is. Wordt vervolgd dus!

Opvallend detail: Paturel zelf laat nergens de merknaam Honda vallen!
Wat vinden jullie trouwens van Benoit’s “Blackmachine”?

Uw reacties