Is dit dé ideale motorcross gearbag?

Is dit dé ideale motorcross gearbag?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op zoek naar een praktische tas die groot genoeg is om je complete uitrusting te vervoeren? Over deze gearbag werd tot in het kleinste detail nagedacht om jouw kleding en bescherming perfect georganiseerd mee te nemen op trainingen, wedstrijden of op vakantie. De 24MX All-In-One Big-Wheely gearbag is er helemaal voor jou!

Voortaan is de 24MX gearbag uitgerust met twee grote wielen. Gedaan dus met sjouwen, in alle omstandigheden kan je gewoon rollen in de “trolley-modus”.

 

Bekijk het product op 24MX

 

Laarzen, helm, shirts, cross- broeken, een endurojas, kniebeschermers, rugbescherming, bril… Alles wat je mar nodig hebt op de baan past in deze grote tas.  Een sober en elegant ontwerp, nette  en robuust afwerking maken van deze All-In-One Big-Wheely gearbag een échte topper. Dankzij de metalen onderdelen, neopreen inzetstukken, ventilatiepanelen en een speciaal vak om je kleding zo fris als mogelijk te houden, is deze tas werkelijk op alles voorbereid.

De vele opbergvakken, 8 (!) verschillende handvatten en uitrolbare mat maken de 24MX Big Wheely tas tot een ware alleskunner. Wie helemaal voor de factory-look wil gaan, kan deze tas zelfs personaliseren!

Lengte: 85cm
Hoogte: 40cm
Diepte: 45cm
Gewicht: ongeveer 7 kg

 

Bekijk het product op 24MX

 

Uw reacties