MX2: Cervellin nog niet, Vaessen wel erbij dit weekend.

MX2: Cervellin nog niet, Vaessen wel erbij dit weekend.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Grand Prix van Spanje komt toch te vroeg voor Michele Cervellin. De Honda-rijder besloot door de in Argentinie opgelopen knieblessure de GP op het Eurocircuit niet in actie te komen. Op het Redsand MX Park wilde de Italiaan er weer bij zijn maar dat gaat niet gebeuren! Alle pijlen wordt nu gericht op de Grand Prix in Arco di trento op 7-8 april. Bas Vaessen is er komend weekend wel bij, de 20-jarige crosser kwam in Valkenswaard ten val en liep een pijnlijke schouder op. Na uitvoerig onderzoek werd er geen schade ontdekt en daarom gaat de Limburger het tijdens de derde GP van het seizoen weer proberen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties