Roddel: Zwitserland gaat door, Bulgarije vervangt Zweden!

Roddel: Zwitserland gaat door, Bulgarije vervangt Zweden!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De officiele bevestiging hebben wij nog nergens kunnen vinden maar volgens onze informatie gaat de Grand Prix van Zwitserland ‘gewoon’ door in 2018. De organisatie kende de nodige problemen met vergunningen nadat tegenstanders protest aangetekend hadden tegen het evenement. Het gevaar voor de editie van 2018 zou inmiddels zijn geweken! Eind vorig jaar werd bekend dat Uddevalla zijn GP niet ging organiseren. Deze wedstrijd lijkt te worden overgenomen door Sevlievo, een circuit wat wij kennen uit het verleden. De datum zal wel veranderen, de Bulgaarse GP zou worden verreden in het weekend van 25-26 augustus. Een week later staat immers de GP van Turkije op de MXGP-kalender.

Wordt vervolgd.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties