SX: Davalos en Alex Martin missen Indianapolis.

SX: Davalos en Alex Martin missen Indianapolis.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit weekend wordt de eerste East-West Shoot Out van het seizoen verreden in Indianapolis. Dit zal gebeuren zonder Martin Davalos en Alex Martin. De Kawasaki-rijder heeft na zijn valpartij in Arlington al problemen met zijn rug. Nieuwe valpartijen en Atlanta en St Louis hebben deze klachten alleen maar erger gemaakt. Daarom heeft de Ecuadoriaan besloten pas terug in actie te komen wanneer hij weer wedstrijdfit is! De polsblessure die KTM-rijder Martin (foto) in San Diego opliep heeft meer herstel tijd nodig dan verwacht. Daarom in zijn rentree uitgesteld naar 7 april in Seattle, dan heeft Martin twee weken extra omdat er tijdens het Paasweekend niet gecrosst wordt in de USA.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Simon Cudby

Uw reacties