VIDEO: Bobryshev schrijft geschiedenis voor BOS!

VIDEO: Bobryshev schrijft geschiedenis voor BOS!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In tegenstelling tot de fabrieksrijders had Evgeny Bobryshev een allesbehalve ideale WK voorbereiding. Toch kwam Bobby in Argentinië meer dan behoorlijk voor de dag. De BOS GP rijder eindigde 12de algemeen en was de enige Suzuki rijder in het veld.

Het had er lang naar uit gezien dat Bobryshev weinig of geen MXGP wedstrijden zou rijden. Door zijn engagement in de Britse Arenacross had de Rus sowieso weinig MX testuren achter de kiezen. Qua fysiek en rijden was Evgeny wel op het appèl. Zeker zijn nette 9de plaats in de tweede manche maakte in een veld met zoveel fabrieksrijders indruk. De 19 punten die de BOS GP piloot meebracht, waren meteen de eerste in de geschiedenis van het nieuwe Franse team.

Bobryshev zei: “Qua vermogen is er duidelijk nog werk aan de winkel, maar de vering deed het uitstekend. Ik kijk echt uit naar Valkenswaard!”

Foto: shotbyBavo

Uw reacties