VLM: Kristof Salaets buiten strijd met sleutelbeenbreuk

VLM: Kristof Salaets buiten strijd met sleutelbeenbreuk
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Veteraan Kristof Salaets (MX Topshop Kawasaki) had gisteren het geluk niet mee. Salaets kwam tijdens de eerste manche in Vorselaar voor de jurybus bij de waves ten val. Hierbij liep hij een sleutelbeenbreuk op.

Kristof was goed op dreef. Tijdens de openingswedstrijd in Houthalen-Helchteren stond hij immers meteen op het podium. Na zijn val was Stoffel nog op eigen houtje naar het ziekenhuis in Herentals gereden. De operatie volgt echter woensdag. Kristof Salaets: “Hoe jammer het ook is, ook zoiets hoort er spijtig genoeg bij. Ik was inderdaad goed bezig. Ik voelde me goed en ik heb een uitstekende winter achter de rug.”

Hoe lang Salaets aan de kant moet blijven, is nog niet duidelijk. MXMag wenst de sympathieke Kawasaki-piloot in ieder geval een spoedig herstel!

Foto: John Oostvogels

Uw reacties