EMX250: Boisrame wint de eerste manche in Agueda

EMX250: Boisrame wint de eerste manche in Agueda
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op het door diepe sporen erg moeilijk geworden circuit van Agueda heeft Mathys Boisrame de eerste manche in het Europees Kampioenschap 250cc gewonnen. De Fransman, die vorige week zijn GP-debuut maakte, wist in de eerste volledige ronde de leiding in handen te krijgen en won de wedstrijd voor Mikkel Haarup en Karel Kutsar. Met een vijfde plaats komt Roan van de Moosdijk goed voor de dag, Freek van der Vlist komt helaas niet aan de finish.

Uitslagen EMX250 #2; Agueda, Por:
1e manche
1 Mathys Boisrame F Honda
2 Mikkel Haarup DK Husqvarna
3 Karel Kutsar Est KTM
4 Mel Pocock GB Husqvarna
5 Roan van de Moosdijk NL Yamaha
DNF Freek van der Vlist NL Honda

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #DP19Racing

Uw reacties