Paturel domineert in Thomer La Sôgne

Paturel domineert in Thomer La Sôgne
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Benoit Paturel heeft vandaag de 68ste editie van de Internationale Paascross van Thomer-la-Sôgne gewonnen. In de drie MX1 manches toonde Paturel zich de sterkste. Greg Aranda werd tweede voor Xavier Boog. 

Kersvers Marchetti KTM rijder Benoit Paturel voelde zich duidelijk goed vandaag, hij won vandaag namelijk elke reeks en pakte telkens de kopstart. Aranda die tweede werd, schreef voor de vijfde opeenvolgende keer. Een regelmatige Xavier Boog werd derde.

Damon Graulus werd in de eerste manche knap vijfde in het wiel van Jordi Tixier en Boog. Ook in de tweede manche had Damon het aan de stok met de BOS GP rijder. Graulus maakte echter een foutje en kreeg door een steen in zijn wijsvinger een stevige snee. Omdat het bloeden niet meteen stopte, gaf Graulus verstek voor de afsluitende race. Tixier werd nog wel vierde maat verscheen door en pijnlijke pols evenmin aan de start voor de derde manche.

Foto: Romain Rivet Photography

Uw reacties