TBT: Grand Prix MX2 – Namur 2005

TBT: Grand Prix MX2 – Namur 2005
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op Throwback Thursday kijken we terug naar de Grand Prix van Namur in 2005. Deze werd gewonnen door wijlen Andrew ‘Sharky’ McFarlane. De Australiër was zonder twijfel één van de betere motorcrossers in de wereld die zichzelf nooit beloond zag met een wereldtitel. In 2005 werd hij vice-wereldkampioen achter Antonio Cairoli. Na 2005 trok de Australiër nog enkele jaren naar Amerika om in 2009 terug naar eigen land te keren om daar het Australische kampioenschap te betwisten. Het was tevens in 2010 in datzelfde Australische kampioenschap tijdens de proef in Broadford waar Andrew McFarlane een fataal ongeluk kende.

Tijdens dit filmpje zie je o.a. ook nog Christophe Pourcel, Antonio Cairoli, Cedric Melotte, Max Nagl, Tom de Belder en andere in de uitslag opduiken!

Uw reacties