BREAKING: Mickael Pichon aan de start in Matterley!

BREAKING: Mickael Pichon aan de start in Matterley!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit weekend wordt op het circuit van Matterley Basin de FIM Veterans World Cup verreden. De afgelopen jaren werd deze wedstrijd verreden op het TT Circuit van Assen, dit jaar dus in Engeland. Op de deelnemerslijsten diverse bekende namen maar Mickael Pichon springt er bovenuit! De 42-jarige Fransman is goed voor twee Amerikaanse Supercross-titel, twee FIM Wereldtitels en 38 GP-overwinningen. Zeer opvallend is dat “Rocket” nog de Britse GP op zijn naam wist te schrijven.

Naast Pichon zien wij ook Mervyn Anstie op de deelnemerslijst net als; Serge Guidetty, Christian Ravaglia, Martin Zereva en Bogomir Gajser! Vanuit Nederland is Ton van Grinsven zonder twijfel de grootste naam. Hij krijgt steun van Bart Schoonderbeek, Jos van Stippen en Jeroen Roijakkers. De enige Belg is Ronny Vanhove die normaal actief is in het EMX300.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Pascal Haudiquert

Uw reacties