Keeno en Graulus verdelen knikkers in MCLB Oostrozebeke!

Keeno en Graulus verdelen knikkers in MCLB Oostrozebeke!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit weekend werd de wekelijkse MCLB wedstrijd verreden in Oostrozebeke, dit weekend opnieuw van de partij waren Ken De Dycker en Damon Graulus. Beide voormalige Grand Prix piloten lijken de smaak te pakken te hebben als we praten over MCLB wedstrijden!

Het mag u dan ook niet verbazen dat in de eerste manche het opgekomen publiek Ken De Dycker naar de overwinning rijden. Dit voor Damon Graulus, die na een mindere start heel wat piloten voorbij raasde om uiteindelijk in het duel om de tweede plaats de maat te nemen van Wietse Brackman die zo derde finishte. De top vijf in deze eerste manche werd vervolledigd door Kevin Fors op vier en Jorne Tytgat op de vijfde stek.

In de tweede manche zagen we een betere start voor Damon Graulus. Hierdoor kregen we een interessant duel tussen Damon Graulus, Ken De Dycker en de op kop gestarte Wietse Brackman. Deze laatste zag dat het tempo van de twee semi-profs net iets te hoog lag voor hem en koos eieren voor zijn geld. Waardoor we Damon Graulus tegen Ken De Dycker kregen. Ken De Dycker nam de leiding in de reeks, maar niet voor lang want net voor halfweg wedstrijd nam Damon Graulus deze over. Keeno wist zijn karretje aan te haken bij de Suzuki piloot Graulus, maar er voorbij gaan zat er niet meer in voor de Brabander. Damon Graulus won dan ook de wedstrijd voor Ken De Dycker en Kevin Fors die in de laatste ronde Wietse Brackman nog te grazen wist te nemen. De vijfde plaats was net zoals in de eerste manche voor Jorne Tytgat.

Omdat de totaaloverwinning in de MCLB, bij gelijke stand wordt berekend aan de hand van tijd, won Ken De Dycker de wedstrijd van Oostrozebeke voor Damon Graulus en Wietse Brackman. Kevin Fors en Jorne Tytgat vervolledigen de top vijf. In de MX2 klasse ging de dagoverwinning dan weer naar good old Jurgen Wybo met een achtste en tiende plaats algemeen. Bij de Inters B stond Michiel Vercauteren dan weer op het hoogste schavotje.

Mx Oostrozebek: 1ste reeks kopstart en 8ste algemeen, 1ste mx2! 2e reeks, lag ik tot 2ronden voor het einde 6e algemeen en dan tjah zou Oostrozebeke nie zijn ‍♂️ den decor in ‍♂️! Schade viel al bij al nog mee en 10 algemeen en 2e mx2 na een sterke Mattis ! Totaal 1ste mx2 ! Thx #teamwoby #husqvarna #leonsagaert #mcavanti #wowgraphics #barta #hgsexhaust #mooseracing #partseurope #denicol #twinair #ctikneebraces #peppunderwear

Een bericht gedeeld door Jurgen Wybo (@woby2150) op

Uw reacties