Komt er binnenkort een nieuw crossmerk bij?

Komt er binnenkort een nieuw crossmerk bij?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Kan er op korte termijn een nieuw merk op de offroad markt verschijnen? Het zou alvast opmerkelijk zijn nu dat de markt gedomineerd wordt door enkele grote merken! Toch lijkt het er op dat een nieuw project in de steigers staat.

Voor dit nieuwe project zou er volgens onze informatie ook een Belgische inbreng zijn. Het gaat om de volledig nieuwe ontwikkeling van 65cc, 85 cc en 125cc motoren. Volledig dient hier ook als dusdanig te worden geïnterpreteerd want deze fabrikant zou zowel met eigen motorblokken als frames op de proppen komen. Voor de onderdelen zou exclusief beroep worden gedaan op Europese leveranciers.

Als deze informatie wordt bevestigd, zou dit merk kunnen uitgroeien tot een belangrijke speler op de markt van crossmotoren voor jeugdrijders. Dat er wel degelijk iets beweegt in dit segment bewees Yamaha pas met de introductie van de YZ65. Een clevere zet om ook jongere rijders vertrouwd te maken met het merk van de gekruiste stemvorken. Wordt vervolgd…

Uw reacties