Todd Waters geopereerd aan sleutelbeenbreuk.

Todd Waters geopereerd aan sleutelbeenbreuk.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Riga is Todd Waters aan zijn gebroken sleutelbeen geopereerd. Tijdens de ingreep zie zo’n twee uur in beslag nam, werden een plaatje en acht schroeven gebruikt om de breuk te herstellen. De Honda-rijder kwam afgelopen zaterdag tijdens de kwalificatie op het circuit van Kegums ten val. De Australier reist nu terug naar Nederland om daar aan zijn herstel te gaan werken. Wanneer Waters zijn rentree gaat maken is nog onduidelijk. Waters werd voor Honda aangetrokken als vervanger van de geblesseerde Brian Bogers.

‘’Ik ben heel teleurgesteld over hoe het weekend is verlopen. In de kwalificatiewedstrijd was ik de spanning eindelijk kwijt en begon ik steeds beter te rijden. Het gaat gelukkig maar om een sleutelbeen, dus dat is niet het einde van de wereld. Mijn vriendin is fysiotherapeut en ze komt naar Nederland om mij te assisteren. Ik heb veel steun aan het team gehad want ze kwamen meerdere keren langs in het ziekenhuis, om er zeker van te zijn dat alles onder controle was. Hierdoor voel ik me thuis en welkom in de Honda familie.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Honda

Uw reacties