HOT NEWS: Nick Triest stopt!

HOT NEWS: Nick Triest stopt!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Hij kondigde het vanmorgen zelf aan op Facebook. Nick Triest houdt er na een carrière van 18 jaar als motorsporter mee op. Afgelopen weekend won Nick nog in Lille. Dit jaar was Triest actief in Zwitserland waar hij regelmatig voorin meedraaide.

De combinatie van werk en sport is voor Nick niet langer haalbaar. Met een eigen zaak, het trainen en klaarmaken van materiaal was crossen zoals hij dat zelf wilde onmogelijk. Triest pakte twee Belgische MX2 titels, won drie keer in de Coupe de l’Avenir met Team Belgium en haalde met het Belgische team twee keer het podium in de Europese MX of Nations. Daarnaast maakte hij ook een uitstapje naar de Belgische enduro waar hij voor Beta uit kwam. Nick was fabrieksrijder voor Husqvarna-Ricci Racing en reed lang voor het Shineray team van André Massant. Voortaan is motorcross dus alleen een hobby, zonder wedstrijdverplichtingen.

 

Alvast bedankt voor de vele mooie jaren Nick, en veel succes met alles wat je onderneemt!

Foto: Dieter Jans

Uw reacties