Zach Osborne door schouderblessure uitgeschakeld.

Zach Osborne door schouderblessure uitgeschakeld.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De afgelopen weekend opgelopen schouderblessure zorgt ervoor dat Zach Osborne dit seizoen niet meer in actie komt. De Husqvarna-rijder moet onder het mes en zal daarna maanden moeten revalideren. Dat is slecht nieuws voor Rockstar Energy-Husqvarna-RER want Jason Anderson en Dean Wilson zijn ook langdurig uitgeschakeld. De regerend kampioen zal worden vervangen door Phil Nicoletti die de afgelopen jaren voor Joe Gibs Racing ook regelmatig als vervanger werd ingezet.

Commentaar Zach Osborne: ‘’Ik ben zwaar teleurgesteld. Deze vierde achtereenvolgende titel op de Husqvarna FC250 had ik heel graag op mijn naam geschreven. Het is ongelooflijk dat dit tot een einde is gekomen maar ik weet dat alles om een rede gebeurd. Ik zal de periode dat ik eruit lig gebruiken om mijzelf fysiek en mentaal klaar te stomen voor mijn eerste jaar in de 450F-klasse. Ik kijk uit naar de volgende stap in mijn carriere.’’

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

Uw reacties