Herlings reageert op zijn volgende GP-zege.

Herlings reageert op zijn volgende GP-zege.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Semarang heeft Jeffrey Herlings zijn 77e Grand Prix overwinning weten te boeken. De KTM-rijder won beide manches tijdens de dertiende Grand Prix van het seizoen. Het strijdtoneel was het mooie maar erg harde circuit van Semarang. De 23-jarige Brabander reageert op de wedstrijden in Azie. ‘’Als je dit op woensdag voor mijn vlucht naar Indonesie had gezegd, had ik het niet gelooft. We hebben hier drie manches weten te winnen en een keer een tweede plaats weten te behalen. We hebben niets verloren maar alleen maar gewonnen. Het kampioenschap is nog lang maar we staan er goed voor.’’ aldus Herlings.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Ray Archer

Uw reacties