In 2019 geen DMofMX tijdens de Zwarte Cross?

In 2019 geen DMofMX tijdens de Zwarte Cross?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het lijkt erop dat de finale van de KNMV Dutch Masters of Motocross in 2019 NIET zal worden verreden tijdens de Zwarte Cross. Wie de FIM Grand Prix kalender erbij pakt ziet de Grand Prix van Azie in Semarang op 13-14 juli. Op de website van de ‘Alles Komt goed BV’ is te lezen dat de Zwarte Cross volgend jaar op 11-12-13-14 juli zal worden georganiseerd. Dit zou betekenen dat de kalender van Youthstream aangepast zal moeten worden! Dit zal zonder twijfel gebeuren want de eerder deze maand uitgegeven kalender is nog niet definitief maar of de promotor specifiek plaats zal maken voor de DMofMX lijkt ons zeer onwaarschijnlijk.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties