Ook Maxime Desprey mist Loket!

Ook Maxime Desprey mist Loket!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na Benoit Paturel mist ook landgenoot Maxime Desprey de Grand Prix van Tsjechie. De Kawasaki-rijder raakte vorige week tijdens de Zwarte Cross in Lichtenvoorde geblesseerd. Na een mooie vijfde plaats in de eerste manche ging het in de beginfase van de tweede manche mis. Desprey bezeerde zijn enkel en knie waardoor hij vroegtijdig uit de wedstrijd verdween. Er zijn onderzoeken geweest maar door te veel vocht in de knie is er nog geen duidelijkheid over de exacte blessure. De Gebben Racing-Van Venrooij-Kawasaki rijder zal maandag opnieuw een bezoek brengen aan zijn arts.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Gebben Racing-Van Venrooij-Kawasaki

LEES MEER  Catherine grijpt de titel, Kaivers derde in EK

Uw reacties

Ook te lezen