Sterke rentree voor Rene de Jong!

Sterke rentree voor Rene de Jong!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tijdens de ijzige koude Grand Prix in Valkenswaard raakte Rene de Jong geblesseerd. In een bloedheet Lelystad maakte de Noord-Hollander zijn rentree, en met succes! Op het circuit van MC Flevoland won De Jong (foto) het KNMV Open Nederlands Kampioenschap 250cc. De KTM-rijder werd tweede en eerste wat hem de dagzege opleverde voor James Carpenter (1-2) en Kay Ebben (3-3). Vorige week in Emmen maakte Luca Nijenhuis nadat hij in Oldebroek geblesseerd raakte. De Honda-rijder werd in Drenthe nog zesde maar in Lelystad won hij in de 500cc-klasse de beide manches. Met de SKS Racing-Husqvarna werd Lars van Berkel (3-2) tweede voor Hutten Metaal-rijder Sven van der Mierden (2-3).

Uitslagen KNMV ONK; Emmen, NL:
250cc
1 Rene de Jong NL KTM 2-2
2 James Carpenter GB Husqvarna 1-2
3 Kay Ebben NL Yamaha 3-3
4 Ralph Slager NL Husqvarna 5-6
5 Yoeri van ‘t Ende NL KTM 6-12

500cc
1 Luca Nijenhuis NL Honda 1-1
2 Lars van Berkel NL Husqvarna 3-2
3 Sven van der Mierden NL Yamaha 2-3
4 Roy van Heugten NL Yamaha 4-4
5 Ian van der Klok NL Honda 5-5

Alle uitslagen zijn te vinden op Speedhive.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties