Dani de Vries dit jaar niet meer in actie.

Dani de Vries dit jaar niet meer in actie.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na zijn Grand Prix debuut in Lommel kwam Dani de Vries in actie tijdens een wedstrijd in Bentelo. Daar ging de Drenth echter onderuit en viel hij zijn schouder uit de kom. In goed overleg is nu besloten deze blessure de tijd te geven die het nodig heeft. De 21-jarige crosser komt dit jaar dus niet meer in actie. Dit jaar begon De Vries in Duitse dienst om vervolgens de overstap te maken naar het Peter Mulder Junior Husqvarna Team. Met de Husqvarna reed de zelfstandig ondernemer een geweldige eerste manche tijdens de Zwarte Cross waarin hij negende werd. Later op de dag kwam hij helaas niet aan de finish. De exacte plannen voor volgend jaar zullen later bekend worden gemaakt.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: NiekFotografie

Uw reacties