Dixon Racing Team in 2019 alleen in de MX2!

Dixon Racing Team in 2019 alleen in de MX2!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tijdens de MXGP-TV Studio Show heeft Steve Dixon bevestigd dat zijn team (DRT) in 2019 alleen zal bestaan uit MX2-rijders. Een van die rijders is Darian Sanayei, de Amerikaan heeft zijn contract met het Britse team verlengt. Daarbij heeft Sanayei een deal MXGP deal voor 2020 op zak! Wanneer er mogelijkheden zijn voor Sanayei om in 2020 terug te gaan naar de USA behoort dat ook tot de mogelijkheden. Voor Tommy Searle is er in 2019 dus geen plek meer bij het BikeIt-Kawasaki-Dixon Racing Team maar Kawasaki onderzoekt mogelijkheden om de Brit ergens anders onder te brengen. Het Nederlandse Gebben Racing-Van Venrooij-Kawasaki lijkt ons een goede optie!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Kawasaki

Uw reacties