Jordi Tixier en BOS GP uit elkaar!

Jordi Tixier en BOS GP uit elkaar!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ex-MX2 wereldkampioen Jordi Tixier begon sterk aan zijn BOS GP hoofdstuk maar helaas lag de Fransman (alweer) te vaak in de lappenmand. In onderling overleg is gisteren besloten om de samenwerking tussen rijder en team stop te zetten!

Géén Jordi Tixier op de BOS GP KTM in Frauenfeld dit weekend. Voor insiders komt dit niet meteen als een verrassing. Bij momenten liet Tixier echter zien dat er wel potentieel zat in de KTM – BOS combinatie. Zo schreef Jordi twee rondes van het Franse elite kampioenschap op zijn naam.

Evgeny Bobryshev maakt het seizoen nog wel af met BOS GP. In de wandelgangen valt echter op te tekenen dat we BOS GP in de huidige vorm niet meer zullen terug zien in de MXGP in 2019.

Foto: BOS GP

Uw reacties