Justin Barcia verlengt zijn contract met Yamaha.

Justin Barcia verlengt zijn contract met Yamaha.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Hoeveel jaren precies is niet bekend gemaakt maar Justin Barcia heeft een meerder jarige deal gesloten met Yamaha. De Amerikaan blijft voor het Monster Energy-Knich-Yamaha Factory Team uitkomen in het AMA Supercross en Motocross Kampioenschap. Barcia werd dit jaar aangetrokken als vervanger voor de geblesseerde Davi Millsaps. Na zes wedstrijden zou Millsaps echter weer terug zijn maar hij maakte nooit zijn rentree en Barcia maakte het seizoen af met Yamaha. De 26-jarige crosser werd tiende in de eindstand en stond drie keer op het podium ondanks het missen van zeven wedstrijden. Met nog een wedstrijd te gaan staat Barcia vierde in het Lucas Oil AMA Motocross Kampioenschap.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Yamaha

Uw reacties