Ken De Dycker out met handfractuur

Ken De Dycker out met handfractuur
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De GP van Lommel moest een feestje voor zijn fans en en sponsors worden. Helaas draaide de wedstrijd voor Ken De Dycker uit op een sisser. Keeno kwam in de eerste race zwaar ten val met een breuk in zijn hand als gevolg.

Zowel in de vrije trainingen en tijdstrainingen waarin hij respectievelijk 19de en 24ste werd, maakte de publiekslieveling uit Lubbeek een degelijke indruk. De Dycker ging er echter een eerste keer af in de kwalificatierace. ‘s Anderendaags klapte Ken er spectaculair af in de eerste manche. De Dycker plaatste zijn hand om z’n val op te vangen. Balans: een beentje in de hand gebroken. Hoewel de hand niet in het gips moet, zal hij wel gedurende drie weken een brace moeten dragen. Daardoor moet de ex-winnaar van de Keiheuvel verstek geven voor de Belgian Masters of Motocross van 15 augustus.

Foto: Niek Fotografie

 

 

 

Uw reacties