Tommy Searle naar BOS GP voor 2019!

Tommy Searle naar BOS GP voor 2019!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Steeds meer puzzelstukjes vallen deze transferperiode op hun plaats. Dat is ook het geval voor BOS GP waar dit weekend groot nieuws viel te rapen! Het team stapt in 2019 namelijk over op Kawasaki en krijgt het gezelschap van Tommy Searle. Doordat Dixon Racing Team zich concentreert op de MX2 moest Searle op zoek naar ‘n nieuw team, maar met de steun van Kawasaki UK vindt de 14-voudige GP winnaar dus onderdak bij BOS GP.

Naast de overeenkomst met de 29-jarige Searle raakte eerder al bekend dat ook Evgeny Bobryshev volgend jaar voor BOS GP zal uitkomen. Teameigenaar Olivier Bossard stelde net voor het weekend ook een nieuwe teammanager aan: Jean-Jacque Luisetti. Luisetti was tot vorig jaar actief in het WK met zijn eigen team, CLS Kawasaki. Tommy Searle kende zijn grootste successen in het WK overigens met CLS Kawasaki in het MX2 wereldkampioenschap.

Na onderhoud met Olivier Bossard verliet Jordi Tixier afgelopen donderdag het Franse team in onderling overleg. Van een bewogen weekend gesproken!

Foto’s: Pascal Haudiquert

Uw reacties