Uw motor altijd goed vastgemaakt met 24MX spanbanden

Uw motor altijd goed vastgemaakt met 24MX spanbanden
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tijdens het MX seizoen reizen crossmotoren heel wat kilometers af. Natuurlijk wil je dat transport zo veilig mogelijk maken zodat jouw trots niet beschadigd raakt! Noch dat de riemen het stuur beschadigen. De 24MX spanbanden werden ontworpen om aan al deze vereisten te voldoen!

Zodra je ze uit hun doos haalt, stralen deze spanbanden van het Zweedse merk kwaliteit uit. De breedte van 3,8 cm, robuuste metalen onderdelen, sobere vormgeving… alles is er om vertrouwen te wekken. Voor de veiligheid gebruikte de 24MX een karabijnhaak als een sjoroog aan een van de uiteinden om elk risico op loskomen te vermijden.

Deze spanriemen kunnen dankzij de uiterst robuuste sluitingsgespen een druk van meer dan 500 kg weerstaan. Bovendien beschermt u uw stuur tegen krassen dankzij het “soft-strap” -systeem dat met zacht rubber in de haak bedekt is. Kortom een goed doordacht en met zorg vervaardigd product. Bij 24MX per paar te koop tegen  €29,99.

Uw reacties