Zach Pichon mist twee GP’s door rugblessure.

Zach Pichon mist twee GP’s door rugblessure.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Frauenfeld begon Zach Pichon heel goed aan het GP weekend met een negende tijd in de tijdtraining! De rest van het weekend verliep moeizaam, in de eerste manche komt de Fransman twee keer ten val. In de eerste bocht met Thomas Kjer Olsen en later gaat de KTM-rijder zelf in de fout. Bij de crash bezeert hij zijn rug en reist het Team KTM Rocket Juniors direct terug naar Frankrijk. Uit onderzoek is gebleken dat Pichon een ‘spiertraan’ heeft opgelopen en deze moeten doormiddels van rust genezen. Dit weekend dat Pichon de Grand Prix van Bulgarije en Turkije zal moeten missen. In Assen hoopt de 17-jarige crosser weer in actie te kunnen komen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Pascal Haudiquert

Uw reacties