Anderson en Musquin tegenover elkaar in Parijs!

Anderson en Musquin tegenover elkaar in Parijs!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Al vele jaren is de Supercross van Bercy de belangrijkste Supercross van Europa. Na een verbouwing van het Palais Omnisport Paris Bercy zou het evenement na het uitstap naar Lille weer terug keren. Dat gebeurde echter niet, vanuit het Noord-Franse Lille keerde het evenement wel terug naar Parijs. Niet meer in Bercy maar naar de ‘U-Arena‘ in de Parijse buitenstad Nanterre.

Vol trots meldt de organisatie dat het duel tussen Marvin Musquin en Jason Anderson (foto) na de ‘zomerstop’ gewoon verder gaat. Het duo was eerder dit jaar in gevecht om de AMA Supercross-titel welke werd gewonnen door de Amerikaan. Xavier Audouard is ook verheugd op de komst van Zach Osborne, Justin Brayton, Vince Friese, Tyler Bowers en Dylan Ferrandis naar de Franse hoofdstad. Daarnaast zien wij ook nog de grote Europese specialisten zoals Thomas Ramette, Cedric Soubeyras en Greg Aranda.
De SX2-klasse komt natuurlijk ook in actie, de top twaalf in de tussenstand van het Franse Supercross Kampioenschap is zeker van een startplek. Daarnaast worden en vier Wild-Cards vergeven waardoor het startveld komt op 16 rijders. Brian Moreau Strubhart en Brian Hsu zijn al zeker van een startplek, daar komen nog twee Amerikanen bij!

Er zijn nog entreekaarten beschikbaar vanaf 66 Euro per dag. Je kaarten zijn te reserveren via:
http://www.supercrossparis.com/billetterie

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

Uw reacties