Chad Reed voor JGRMX in Monster Cup!

Chad Reed voor JGRMX in Monster Cup!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het Autotrader / Yoshimura / Suzuki Factory Racing Team kondigde zopas aan dat tweevoudig 450 SX-kampioen Chad Reed op zaterdag 13 oktober voor hen de Monster Energy Cup op  zal rijden. Reed gaat dus op een Suzuki RM-Z450 op jacht naar de $ 1 miljoen bonus!

De 36-jarige Chad Reed kwam al in de finale van Amerikaanse outdoor kampioenschap in Ironman voor het Joe Gibbs Racing Motocross Race Team uit. Reed pakte er een reeks de holeshot en eindigde dankzij een 5-8 score als achtste algemeen.

Reed ging hierna verder testen op de Suzuki op de Supercross-baan van JGRMX in North Carolina. De Australiër voelt zich duidelijk goed thuis op de fabrieks Suzuki RM-Z450. Waardoor zowel de rijder als het team graag samen aan de starten willen staan van de Monster Energy Cup in Las Vegas.

Uw reacties