Henry Jacobi tekent bij F&H Racing Team.

Henry Jacobi tekent bij F&H Racing Team.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In 2019 zal Henry Jacobi voor het F&H Racing Team gaan uitkomen tijdens het volledige FIM Wereld Kampioenschap MX2. De Duitser wordt daarmee de teamgenoot van Adam Sterry die net als Jacobi aan zijn laatste seizoen op de KX250F gaat beginnen. De 21-jarige Jacobi stond dit seizoen op het GP-podium in Acro di Trento. Met nog twee wedstrijden te gaan bezet hij tiende plaats in de tussenstand. Sinds vijf jaar is de in Apolda geboren crosser een vaste waarde in het Duitse team voor de Motocross of Nations. In 2010 wist Jacobi in het Franse Dardon-Gueugnon de 85cc Wereldtitel te veroveren voor Tim Gajser en Stefan Ekerold.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: @ShotbyBavo

Uw reacties