Lotte van Drunen maakt overstap naar Beursfoon!

Lotte van Drunen maakt overstap naar Beursfoon!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In 2019 zal Lotte van Drunen de overstap maken naar KTM en Team Beursfoon. De blonde dame is nu actie voor Husqvarna in het KNMV Open Nederlands Kampioenschap 65cc Kleine Wielen. Volgend jaar maakt ze de overstap naar de ‘Grote Wielen’ en komt ze onder de vleugels van John Beijer. Kay de Wolf gaat het team verlaten en maakt de overstap naar de 125cc.

’’Wij zijn enorm verheugd met de komst van Lotte naar ons team, we houden haar al een tijd in de gaten en zien bij haar een enorme drive en hopen haar met onze kennis en ondersteuning te kunnen helpen om weer een stapje hoger te komen. Het team zal in 2019 van samenstelling gaan veranderen. De doelstelling van KTM en onze andere partners is om de jeugd een mooie kans te geven om hun droom te verwezenlijken: Het worden van wereldkampioen. Door middel van goede begeleiding, trainingen en het beschikbaar stellen van topmateriaal hebben we de afgelopen jaren al meerdere talenten een flinke stap vooruit zien maken en flink wat titels kunnen winnen. Momenteel werken we hard aan de invulling van de andere rijders en zullen dat medio oktober bekend maken. Het team zal in 2019 bestaan uit 4 rijders. Wij zien dan ook met veel vertrouwen uit naar seizoen 2019 en willen uiteraard nog een keer extra onze dank uit spreken naar al onze trouwe sponsors en partners.’’ aldus de Noord-Hollandse teambaas.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties