Luc Rostingt naar Willemsen, Robbie Bax naar Dierckens!?!

Luc Rostingt naar Willemsen, Robbie Bax naar Dierckens!?!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Sidecar-team Willemsen heeft bekend gemaakt dat men in 2019 de Franse bakkenist Luc Rostingt heeft vast weten te leggen voor 2019. De Fransman, al eens eerder als inval bakkenist bij de Nederlander Daniël Willemsen tijdens een ONK, heeft de afgelopen jaren aan de zijde van de Belg Arne Dierckens dusdanig grote stappen gemaakt dat de ‘kannibaal’ uit Lochem in Rostingt een ideale opvolger ziet van Robbie Bax.

Daniël Willemsen en Robbie Bax hebben verschillende successen meegemaakt in de afgelopen jaren maar vonden het nu beide tijd om uit elkaar te gaan en een andere uitdaging op te zoeken.
Naar verluidt maken Rostingt en Bax een één op één wissel. Reeds meerdere bronnen spreken van de combinatie Arne Dierckens/Robbie Bax voor 2019. Superstarter Arne Dierckens, de nummer tien van het afgelopen WK zijspancross, liet MXmag weten zeer binnenkort zijn bakkenist bekend te maken voor 2019.
Wij houden u op de hoogte!

Tekst: Emil Bilars
Foto: www.orangehat.nl

 

Uw reacties