Micha Boy de Waal heeft knieoperatie ondergaan.

Micha Boy de Waal heeft knieoperatie ondergaan.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De knieblessure die Micha Boy de Waal heeft opgelopen tijdens de Belgian Masters of Motocross in Orp-Le-Grand maakt vroegtijdig een einde aan het seizoen van de Nederlander. Afgelopen vrijdag onderging de Honda-rijder een kijkoperatie en daar werd duidelijk dat de voorste kruisband is afgescheurd een er een stukje kraakbeen is afgebroken. De schade is direct hersteld zodat het herstel direct kan beginnen. De komende maanden zullen voor De Waal dus in het teken staan van herstellen.

‘’Het is balen dat dit is gebeurd maar van de andere kant heb ik nu de tijd om goed te herstellen zodat ik niet de start van het nieuwe seizoen hoef te missen. De blessure is pittig maar ik heb de juiste mensen om mij heen waardoor ik het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet zie.’’ aldus de 23-jarige De Waal.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Honda – Shot By Bavo

Uw reacties