Titelverdediger op volle sterkte naar Denemarken.

Titelverdediger op volle sterkte naar Denemarken.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Nederland gaat als titelverdediger richting het Deense Slagelse, waar 21 en 22 september de Europese landenwedstrijd voor de zijspan en quad motocross wordt gehouden. Om wederom voor de hoofdprijs mee te doen, staat exact dezelfde selectie klaar voor dit spannende gevecht.

De KNMV vaardigt de volgende drie combinaties af:
-Etienne Bax en Kaspars Stupelis
-Koen Hermans en Nicolas Musset
-Daniel Willemsen en Robbie Bax

Serieuze podiumkans
Ook het Nederlands Quads team maakteen serieuze kans om als team op het podium terecht te komen. In Denemarken gaan Mike van Grinsven, Joe Maessen en Ricardo Phoelich de eer van Oranje verdedigen. Vorig jaar werd Nederland vierde in deze landenwedstrijd en dus is het podium een realistisch doel!

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Emil Bilars

Uw reacties