Audio Interviews met Johan Boonen (BEL) & Patrice Assendelft (NED)

Audio Interviews met Johan Boonen (BEL) & Patrice Assendelft (NED)
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Twee dagen na de spectaculaire “Motocross of Nations” presenteren we u graag nog even de kijk van de bondscoaches uit de lage landen. Wat vond Johan Boonen van zijn debuut als bondscoach bij Team België en wat vond zijn Nederlandse collega Patrice Assendelft van dit hele gebeuren? Een man die ook zijn debuut maakte als bondscoach en dat tijdens één van de beste zo niet de beste wedstrijd ooit voor Team Nederland op de “Motocross of Nations”.

Onze interviewer van dienst daar ginds in Amerika is Tom Jacobs en hij bezorgde ons deze audiofiles waar we weinig tot niks nog aan moesten doen. Laat alvast ook even weten of u dit kan smaken. Of dit de weg is die je wil dat MxMag.be inslaat, luistert u liever naar interviews dan u leest?!

Interview Johan Boonen – MXoN 2018 in Red Bud (USA)

Interview Patrice Assendelft – MXoN 2018 in Red Bud (USA)

Uw reacties