Dylan Walsh met REVO Husqvarna in het WK MX2.

Dylan Walsh met REVO Husqvarna in het WK MX2.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In 2017 kwam hij voor Carglass Honda Racing naar Europa. Het eerste seizoen verliep echter moeizaam voor de Nieuw-Zeelander met een Brits paspoort. De podiumplaats tijdens de EMX250 wedstrijd in Rusland gaf het seizoen nog wat kleur. Voor het Duitse Team Diga Procross-Husqvarna kwam Dylan Walsh uit tijdens de ADAC SX Cup en hun samenwerking werd voorgezet in het Europees Kampioenschap 250cc. Met succes want Walsh won twee manches en werd zesde in de eindstand. In 2019 maakt Walsh echter de overstap naar het FIM Wereld Kampioenschap MX2! Het volledige kampioenschap staat op het programma in de kleuren van REVO-Husqvarna Team. Daar krijgt hij Mel Pocock als zijn teamgenoot maar Pocock zal uitkomen in het Europees Kampioenschap 250cc!

Op 14 oktober tijdens de finale van het Maxxis British Championship zal Walsh zijn debuut maken voor zijn nieuwe team.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna UK

Uw reacties